Velkommen til bloggen!

Da er jeg klar til å skrive de første ordene om livet på sjøen. Det blir mange gode beretninger om seilas og annen morro fremover. Det er bare å glede seg!

Jeg håper at mange har lyst å følge med på alle begivenhetene i livet mitt. Her på bloggen har jeg tenkt å dele åpent om det meste som skjer.

Nye båter
For tiden pusser jeg opp noen nye båter, og kommer nok til å skrive mer om dette senere. Dette er likevel ikke det eneste som skjer her. Mitt liv har nemlig en tendens til å bli snudd på hodet til en hver tid. Derfor er det greit å få ut litt av inntrykkene på nett. Da føler jeg at jeg får sagt i fra om hva jeg mener, og dette blir på mange måter som en terapiform for meg.

Mye spennende
Jeg håper iallefall at jeg skal klare å få ut mye spennende veldig raskt. Om noen har spørsmål så er det bare å sende meg en e-post. Jeg elsker å ha kontakt med andre mennesker, og ser frem til å høre fra leserne. Jeg svarer raskt uavhengig av hva det gjelder. I tillegg kommer jeg til å opprette profiler for bloggen på sosiale nettverk. Dette kommer til å være et ekstra tiltak for å nå ut til yngre grupper. Jeg har lyst å ha mange forskjellige typer lesere på nettsiden. Derfor strekker jeg ut en åpen hånd til alle sammen der de befinner seg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *