Trebåt fra 1985 – en riktig perle

Vi ryddet jo opp i hagen vår nå i juli som du kanskje husker at jeg skrev om? Egentlig var det ingen store ting vi endret, men vi plantet noen nye rosebusker, klippe hekker og oksygen treet og ryddet bort ugresset fra alle steinfliser på terrassen. Så gjorde vi en veldig pen stein dekorasjon på forsiden, med planter i. Den var jeg nok mest fornøyd med! Det ga imidlertid et langt større ønske for oss å bruke terrassen nå som det var så fint, men det trengtes nye utemøbler (kanskje mest i henhold kone mi).

En tidlig bryllupsgave
Min kone har lenge sett på et par av utemøbler som hun har funnet på trademax.no og som en overraskelse har jeg derfor kjøpt dem hjem til henne nå (i hemmelighet). De vil nok mest sannsynlig til å bli levert denne uken. Hun får det som en tidlig bryllupsgave da vi feirer bryllupsdagen her i omtrent en måned. Tilsynelatende påminnet denne møbler henne om hennes barndom på noen måte. De hadde omtrent det samme i hennes foreldres hjem hvor de pleide å tilbringe somrene å være oppe sent på kvelden og spille spill.

spisegruppe

Renovering av trebåt fra 1985
Bryllupsgaven til meg selv i år blir at jeg har blitt kontaktet av en familie i landsbyen som vil ha hjelpe med noen renovering arbeide på deres båt. Det er ikke for pengene jeg gjør det, men fordi det er som terapi for meg. Jeg skal gå ned og se på båten neste uke så vi får se hva det er som må gjøres på den. Angivelig så var det en fin gammel trebåt med en solo h-102-motor, bygget rundt 1985. Det skal bli veldig spennende å se hva det er en perle 🙂

Jeg har gjort noen foreløpige arbeidet og funnet ut hva de kan bevege seg om for type av arbeid, og har listet opp de vanligste tingene som vanligvis trenger å bli renovert rett på trebåter. På denne måten er jeg forberedt og kan lettere starte på en gang.

  • Finish
  • Clearing
  • Utskiftning av gulvbjelker
  • Skifte kjøl planker
  • Vedlikehold av seil og rigg

Jeg skal holde er oppdatert på hva som skjer. Begge om prosjekter rundt om i hjemmet og renovering av båten også selvfølgelig. Ha de!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *