Seiling i alle kanaler

Seiling blir stadig mer populært i alle kanaler. I går satt jeg å koste meg med flere seilevideoer på Youtube for første gang.

Det er artig å se hvordan andre gjør ting på havet. Her kan man lære mye uten at man trenger å forlate godstolen.

Imponerende seilas
Den mest imponerende videoen jeg så handlet om en fyr som seilte fra Los Angeles til Hawaii og tilbake. Dette virker kanskje ikke så oppsiktsvekkende i seg selv når man tenker på alle som seiler jordkloden rundt. Det som er verdt å merke seg er imidlertid at han gjorde det helt alene. I denne filmsnutten kan man følge hans strabasiøse ferd over havet. De fleste som seiler velger å reise med flere andre. Dette gjør man for både det sosiale og høyere grad av sikkerhet. Jeg har alltid ment at det er ekstra kult å våge å gjøre noe slikt helt på egen hånd.
Mange alternativer
Det er mye å velge mellom når man søker på seiling på Youtube. Selv ble jeg sittende i timesvis å bare se gjennom ulike videoer. Jeg glemte rett og slett å følge med på tiden etterhvert. Resultatet ble at jeg ikke fikk gjort mye arbeid på båtene den dagen. Jeg føler likevel at jeg lærte såpass mye at det helt klart var verdt det.

En dag håper jeg å kunne legge ut på en solotur over verdenshavene. Dette er min store ambisjon som jeg har drømt om å realisere i mange år. Det hadde vært helt fantastisk å lykkes med et slikt prosjekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *