Restaurering og klargjøring

Jeg er kommet godt i gang med restaureringen av de nye båtene. Det er selvsagt mye arbeid, men det er absolutt arbeid jeg trives godt med å gjøre. En ting jeg var heldig å komme over var nettbutikken http://www.bygghjemme.no. De har et kjempeutvalg av alle mulig ting, og jeg fikk gjort en stor bestilling av ting til interiøret av båtene. Varene kom allerede etter et par dager, og ser ut til å ha veldig god kvalitet. Så kan absolutt anbefale alle å ta en titt der om de skulle trenge noe! Å kunne bestille så mange forskjellige ting samme plassen sparte i hvert fall meg for mye tid.

Flere ting til hagen
I slutten av februar skaffet jeg meg allerede noen nye hagemøbler, og begynte prosessen med å gjøre huset og hagen klar til våren og sommeren. Og med det fine været vi har hatt i det siste har jeg også fått motivasjonen til å sette ting enda mer i stand. Det er alltid mye blad og rusk som ligger overalt i hagen etter en lang vinter. Så for å hjelpe med oppryddingsarbeidet har jeg etter mye leting endt opp med en best i test løvblåser. Jeg ville være sikker på at jeg skaffet meg en blåser av god kvalitet, så derfor valgte jeg en testvinner. Så neste helg når jeg har litt ekstra tid til overs kommer den til å få seg en skikkelig økt i hagen. Såfremt været holder seg like fint som nå i hvert fall. Det er enda en stund igjen til våren virkelig setter inn, så jeg får nok smøre meg med litt tålmodighet enda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *