Reparasjon av bil/frontrute

Greit med youtube innledning, er det ikke? Blir fort mye morsommere sånn, selv om videoen ikke engang er så god. Klikket du på den? Du trenger ikke, selv om den gir informasjon relatert til dette innlegget, har jeg jo mye å si selv også. Og det første jeg kan si er at jeg har funnet et flott sted å kikke på hvis du er på jakt etter en ny frontrute for bilen din – noe mange av dere godt mulig er. Ja, jeg kan jo være hjelpsom på egen blogg kan jeg ikke? Regner ikke med at dere hadde tenkt dere bilvisdom (nå er jeg nå ikke helt sikker på at dette teller som visdom) – men her er det.

Jeg håper at jeg fra tid til tid kan dele noe av det jeg finner på nettet og at det faktisk kan være av en god del hjelp for deg. Jeg vil ikke bare snakke om meg selv. Jeg liker det også selvfølgelig. Veldig, veldig godt. Derfor jeg startet en blogg der jeg kan skrive om alt jeg har på hjernen – eller er det hjertet. Tenkning sett er det vel hjernen, så til helvete med hjertet. Ingen trenger det (selv om det er greit å ha noe som pumper blod i kroppen – greit å leve).

Uansett, har tenkt mye på bil i dag, blitt mye bil og titting på sider. Så kom jeg inn på temaer slik som steinsprut, og enda verre – bilulykker. Ikke hyggelig å tenke på. Bare tenk (selv om jeg nettopp sa at det ikke er hyggelig) hva du ville ha gjort hvis noen knuste frontruta på bilen din – eller en gren falt på den – eller kanskje du kom bort i noe i garasjen og den knuste. Man må jo se gjennom noe, og greit å ha beskyttelse fra vind, regn og snø. Det er derfor vi har bil og ikke sykkel. Uansett, jeg ville ha hatet det. Jeg ville blitt rasende. Jeg ville ha skreket. Det er derfor greit å vite hvordan man kan løse problemet raskt og billig. Ha dette i bakhodet så kanskje du ikke skriker like mye hvis noe skjer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *