Problemer og liten motivasjon

I det siste har jeg hatt mange problemer med restaureringen av ulike båter. Nå merker jeg at motgangen er begynt å ødelegge motivasjonen.

Det er frustrerende når man føler at man er i en labyrint og ikke finner frem. Litt slik føles det når jeg ikke får til å gjøre det jeg vil med båtene.

Jeg har de siste dagene jobbet hardt med å ordne motorene på et par båter. Dette her viste seg å bli langt vanskeligere enn det jeg noen gang hadde forventet. Det var nemlig store uventede problemer med motorene som må utbedres. Det virker som jeg har funnet løsningen nå, men det kommer likevel til å ta lang tid å gjøre noe med problemene. Slik sett er det ikke lett å holde oppe motivasjonen. Det er mye enklere når alt går på skinner, og helt som planlagt.

På tross av problemene så nekter jeg å gi opp prosjektet. Disse båtene skal selges på markedet uansett hvor mye jeg må arbeide med dem. Jeg er sikker på at jeg vil føle på en stor mestringsfølelse når jeg endelig er i mål. Forhåpentligvis kan jeg lære mye nyttig av all motgangen som jeg opplever. Da vil resultatet blir at jeg står bedre rustet til å håndtere fremtidige utfordringer.

Det er ikke alltid lett å fikse opp gamle båter. Derfor er jeg glad for at jeg har troen på at alt kommer til å ordne seg til slutt. De båtene skal på havet uansett hva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *