Nye båter

I dag har jeg kjøpt tre nye seilbåter som jeg har tenkt å restaurere. Det blir spennende å komme i gang med jobben.

Noen vil kanskje si at jeg har tatt meg vann over hodet denne gangen. Selv føler jeg at jeg har god kontroll på prosjektet.

Mye arbeid
Dette er skikkelige oppussingsbåter som krever mye arbeid. Likevel ser jeg et stort potensiale i hva de kan bli når dette er ordnet. Båtene var vakre prakteksemplarer i sine glansdager for 30 år siden. Nå trenger de flere oppgraderinger for å nå opp til det som forventes i dagens markedet. Derfor har jeg tenkt å gjøre kraftig modernisering i tillegg til restaureringen. Mine båter har alle en slik profil som dette. Det er snakk om gamle båter som beholder utseendet, men får moderne funksjonalitet.

God tidsplan
Jeg har satt av mye tid til å gjennomføre dette prosjektet. Planen er faktisk å bruke hele tre måneder til å få gjort alt av endringer på båtene. Etter dette håper jeg at de er i god nok stand til å lokke mange kjøpsvillige entusiaster. Dette er på mange måter gått fra en hobby til en solid inntektskilde. Om trenden fortsetter så kan det godt være at jeg vurderer å slutte i jobben på et eller annet tidspunkt. Det er iallefall fristende når man kan drive med sin største lidenskap på heltid.

Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med arbeidet. Det er utrolig spennende å se hva man kan få ut av gamle båter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *