Ny båt til salgs

salgJeg har endelig fått gjort ferdig den siste båten, og denne er nå lagt ut til salgs. Forhåpentligvis vil det komme noen svære bud i løpet av de neste dagene.

Jeg har i det siste renovert en helt spesiell båt. Dette fartøyet vil virkelig gi valuta for pengene til den som velger å kjøpe det.

Historisk seilbåt
Det er nemlig snakk om en klassisk seilbåt i tre. Den er 42 fot og tåler alle type forhold. I tillegg har jeg satt inn en moderne motor som gjør navigeringen på havet mye enklere. Dette er helt i samsvar med den satsningen jeg har hatt over tid på klassiske båter. Jeg er opptatt av å bevare den gamle stilen, men samtidig legge inn noen moderne hjelpemidler. Dette er et konsept som markedet har respondert svært godt på tidligere. Det blir derfor spennende å se hvor mange henvendelser jeg får.

Klar for budrunde
Om det er mange interesserte så kommer jeg til å satse på en heftig budrunde. Jeg vet at båten absolutt er verdt pengene, og er derfor ikke bekymret for at noen skal betale overpris. Jeg mener at de må regne med å investere en del i en slik historisk skute. Det er tross alt snakk om den optimale kombinasjonen av gammelt design og moderne funksjonalitet. Da sier det selv at det ikke er snakk om noen billig båt.

Om noen er interessert så kan de ta kontakt på e-post. Jeg er raskt ute med å svare på hvordan ting ligger an. Det er bare å følge med på bloggen om man er på jakt etter en ny båt. Med jevne mellomrom legger jeg nemlig ut omtale av nye båter som er til salgs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *