Min store drøm: Volvo Ocean Race

oceanraceI mange år har jeg gått med en drøm om å delta på en seilbåt i Volvo Ocean Race. Nå jobber jeg på spreng med å få på plass en norsk båt.

Det er lenge siden Norge hadde noen deltakere i Volvo Ocean Race. Dette er noe som jeg har lyst til å endre på.

Må ha sponsor
For å få til et slikt prosjekt er man avhengig av en svært pengesterk sponsor. Dette er noe jeg bruker mye tid på å forsøke å finne. Det er viktig å få tak i noen som virkelig forstå potensialet i denne typen konkurranse. Dessverre har det vist seg at det er lite godvilje å hente til nå. Det er egentlig ganske frustrerende at ingen har lyst å støtte opp om et så godt arrangement. Volvo Ocean Race blir sendt på TV i hele verden, og gir dermed enormt potensiale for eksponering.

Gir ikke opp
Likevel gir jeg på ingen måte opp å delta. Jeg har allerede nok mannskap til at jeg kan gjøre alt klart på kort varsel. Alt som mangler er derfor en sponsor og en båt. For å være forberedt så holder jeg løpende dialog med arrangørene om alt som skjer. De sier at alt kan ordnes raskt når jeg eventuelt finner noen som er villig til å legge pengene på bordet. Forhåpentligvis finnes en slik bedrift i Norge.

Jeg krysser fingrene for en snarlig løsning. Det er på tide at Norge igjen blir representert i verdens største havseilas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *