Ikke lenge til våren!

Jeg gleder meg virkelig til det blir vår igjen. Det er noe eget med å tilbringe rolige dager i hagen uten snø og kulde.

Jeg er allerede i gang med å planlegge årets sesong. Da var det på sin plass å gjøre noen gode innkjøp.

hagemøblerNye møbler
Jeg har kjøpt flere ting som skal komme godt til nytte i hagen i år. Det er utrolig greit å ha ordnet ting før det hele starter. Da er man klar til å bare nyte godværet når våren endelig kommer. Etter flere år med slitte hagemøbler har jeg valgt å kjøpe nye i år. Disse fant jeg på nettsiden Trademax som er en stor leverandør av møbler. Det var utrolig greit at jeg kunne få alt levert hjem. Jeg liker ikke å handle, og opplever at det er slitsomt å gå i butikker selv. Derfor er det veldig greit at alt nå kan skje på internett.

Stor hage
Jeg har en stor hage hjemme, og liker derfor å bruke den mye. De nye hagemøblene gir meg sitteplasser til over 20 personer. Tanken er å bruke møblene mye i forbindelse med grilling og andre sosiale tilstelninger. Jeg er en sosial fyr som liker å ha folk rundt meg til en hver tid. Da føles det veldig fint å kunne få vise frem hagen til noen spesielt utvalgte.

Jeg gjør stadig nye kjøp nå som sesongen nærmer seg. Det blir spennende å se hvordan det blir å bruke den oppgraderte hagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *