Hvordan dekorere sin båt på best mulig måte?

Mange av mine båtvenner kamper med hvordan de egentlig skal lykkes med det indre av sine båter. For de menn som har små robåter, er det selvsagt ikke et problem, men noen av gutta i båtklubben har store båter som de reiser o i – og sove over i, og det kan være litt vanskelig med plass og møbler der.

 
Mitt råd er å tenke smått
Når jeg har prøvd å møblere så jeg har tenkt på å holde det smått. Det kan være fint å ha plass, og jeg forstår hvis du foretrekker å se på riktige møbelgrupper, men jeg anbefaler likevel at du heller velge en mindre variant. Ute på chilli.no har de mindre møbelgrupper som jeg har sett før på båter som ikke koster altfor mange kroner. Det viktigste er at det er minst et sted å sitte ned på. Det trenger ikke være for hele familien, men regne på 2 personer.

 
Når det gjelder innredning og interiør, syns jeg at planter er godt å jobbe med. Store planter, trær og lignende – i tunge potter. Det gir en følelse av Middelhavet som er flott når du er ute og reiser på solfylte dager.

 
Hvordan løse lagringsplasser?
En annen viktig sak er hvordan man skal løse lagring på båten. Hvis du kommer til å reise for et par dager på sjøen, så trenger du å gjøre plass til både mat og drikke. Å ha et kjøleskap med integrert fryseskap er vanligvis den beste løsningen for ferske produkter. Deretter er det veldig mye som handler om å prøve å være sikker på å få møbler som gir mulighet for lagring av møbler. Bruk bokser under senger og stoler, og helst også under sofaen.

 
Men i tillegg til å lagre ting under møbler, kan du også vurdere å bruke veggene. Skru opp riktige kabinett som du kan lukke ordentlig og låse. Her er et bra sted for porselen, glass og lignende.
Det viktige med kabinetter som henger på veggen er sikkerhet, fordi det kan være svært farlig å ha skap som ikke kan lukkes og låses ordentlig hvis det blir skjelven der ute på havet. Ikke glem sikkerheten og la det alltid må vinne over det estetiske hvis du ender opp i to sinn mellom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *