Har vært i båt-himmelen

Jeg må bare fortelle dere om en av de kuleste tingene jeg har gjort i mitt liv! Meg og min kone var på en tur og sjekket båtene på brygga som vi alltid gjør sammen. Men så er det plutselig en yacht som jeg aldri har sett før der. Det var en virkelig digert båt, av de mest luksuriøse modellene. Jeg kunne ikke late bli at spørre eieren om jeg kunne komme inn og se på innsiden, og han sa ja!

Bare møblene var verdt en formue
Innsiden av båten var verdt mer enn jeg betalt for hele huset mitt tror jeg. Det var stort inne i båten med et litt kjøkk, et baderom med badekar, to soverom og et lite felles rom med en stor 50 tommers TV og videospill. Hele båten hver teppebelagt og massevis av fine art med gullrammer. Jeg trodde nesten at hvis vi hadde treffet på royalty, ha ha. Jeg ønsket å spørre hva du må jobbe med for å ha råd til ting som dette, men det føltes uhøflig.

Når vi så inn i soverommet de hadde regulerbare senger der. Jeg har sett de før på chilli.no og faktisk tenkt på å kjøpe noe liknende. Meg og min kone fikk prøve å ligge i sengene, det var en utrolig kul følelse. Jeg kunne ikke unngå å bli litt sjalu på mannen og hans yacht. Selvfølgelig elsker jeg min egen båt også, og den har en koselig sjarm som ingen yacht i verden kan matche – men dette var noe ekstraordinært! Hvis du noen gang får sjansen til å besøke en slik yacht – ta den!

båt
Så flott -ikke sant?

Hjemme fortsetter renoveringer som vanlig
Som vanlig er det litt på gang hjemme. Akkurat nå er det imidlertid ingen store ting som krever tid, men vi har gjort litt ny i hagen, malt på et møbel i hallen og ordnet med lite skapplass. Det er hyggelig å hvile fra alle prosjektene noen ganger. De kan virkelig ta all kraften ut av en!

Vi har faktisk booket oss på massasje i kveld også. Fikk et tips om en flink massør her i bygda som vi skal til, meg og min kone. Det er ingen grunn til å ikke unne seg litt fred og ro noen ganger hvis du skal takle hverdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *