Gammel helt gjennoppstår!

De fleste som var unge på 70-tallet kjenner til Mike Oldfield. Nå er han tilbake med en fantastisk låt om seiling.

Det er alltid kjekt når musikere lager tekster som handler om ting man er opptatt av. Likevel kunne jeg aldri gjettet at min favorittartist skulle lage en låt om seiling.

Fengende sang
Jeg kom over den nye låten til Mike Oldfield på Youtube. Her synger han om sitt store ønske om å dra på seilas. Helt siden «Tubular Bells»-albumet har jeg vært blodfan av Mike Oldfield. Han er uten tvil en allsidig artist med mange spennende sider. Dette viser han helt klart når han i så høy alder fatter interesse for seiling. Denne sangen kan kanskje bli en ny nasjonalsang for oss seilfrelste.
Skal spilles i båten
Planen er å gå til innkjøp av den nye Oldfield-platen. Denne skal nemlig spilles av hver eneste gang jeg er ute å seiler. Det er viktig med ekte stemningsmusikk uavhengig av værforhold og dagsform. Jeg håper de andre jeg seiler med kan få en fin inngang til Mike Oldfield sin musikk ved å høre denne sangen på dekk. Han har utrolig mange fine sanger som flere burde høre mer på.

Det var litt av en overrraskelse at Mike Oldfield skulle lage en skikkelig hit om seiling. Det er utrolig hva man oppdager når man følger med på nett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *