Ferie for andre betyr jobb for meg

Her hjemme, skjer det mye, som vanlig. Renoveringen fortsetter selv om vi tar små pauser nå og da for å ta oss ut på vannet og samle nye krefter. Vi har i alle fall en liten ferie fra det ordinære arbeidet nå, og jeg er ferdig med oppussingen av sin vennens båt, så nå kan jeg legge all tiden hjemme et par uker. Nå har mesteparten av tiden gått till å pusse opp vårt soverom.

Soverommet har fått en makeover
Vi har allerede satt en ny golv i soverommet så vi trenger heldigvis ikke tenke på det nå. Vegger og tak fikset jeg nå under midtsommer. Jeg har likevel aldri vært så mye for å feire, så jeg følte at jeg kunne gjøre litt mer godt hjemme i stedet. Den gamle sengerammen kastet jeg ut nå fordi det var så ødelagt, så jeg benyttet anledningen til å gå ut på internett og kjøpe et nytt segegavl istedet.

Jeg har tidligere handlet møbler på www.trademax.no så selv denne gangen var det slik at jeg kjøpte min sengegavl derfra. Noe jeg liker er å kunne få det hjemleververt til døren også, så jeg sparer mye tid som jeg i stedet kan bruke på interessene mine. Siden all fokus nå er på hjemmet så savner jeg å få fikse med båtene. Men jeg tar hver lille ledig øyeblikk jeg kan finne for å gå ut og polere litt lakken 🙂

Båter er terapi for meg
Jeg vet at jeg går på om detta noen ganger, men jeg kan egentlig ikke forklare nok hvor mye det betyr for meg å renovere båter. Andre mennesker bruker yoga, turgåing, mindfulness, terapi eller musikk å finne roen i sjelen. Jeg føler det så snart jeg står og jobber på en båt og se hvordan resultatene dukker opp. Det eneste jeg kan tenke på som forstår min lidenskap er den svenske kunstneren Robert Broberg. Hvis du ikke har hørt på denne sangen, gjør det! (Den er bra, selv om du kanskje ikke liker båter.)

Robert Broberg har også skrevet mange flotte sanger. Så ta en øyeblikk og lytte til noen av hans musikk hvis du kan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *