Bryllup på programmet

bryllopI helgen skal min beste venn gifte seg. Jeg stiller selvsagt opp som forlover, og har talen klar.

Det er alltid hyggelig når noen velger å gifte seg. Det er spesielt kjekt når noen man har vokst opp med går inn i de giftes rekker.

Mange minner
Jeg har utrolig mange gode minner med mine beste venn helt siden vi var små. Derfor er det spesielt at han nå endelig skal ta steget og gifte seg. Det var etter en kveld med mye mimring at han spurte meg om å være forlover. Når jeg fikk tilbudet var jeg ikke i tvil om at jeg skulle takke ja. Det er selvsagt en stor ære å få dette viktige oppdraget på bryllupsdagen. Jeg har aldri vært forlover før, og er derfor spent på hvordan ting kommer til å bli. Nå er det bare kort tid igjen til den store dagen.

Har talen klar
Jeg har jobbet lenge med å lage en god tale til bryllupet. Jeg skal snakke under middagen foran alle de fremmøtte gjestene. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg virkelig kjenner på nervene. Likevel må man bare trå til, og satse på at alt skal gå bra til slutt. Jeg har iallefall forberedt meg godt, og er klar til å fortelle mange gode historier. Det blir selvsagt også noen historier som er litt på kanten. Dette mener jeg at hører med i en forlover sin tale til brudeparet.

Det blir godt å få på seg finstasen og komme i gang med bryllupet. Jeg satser på alt går bra, og at talen blir godt mottatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *